00:12 havi archívum

Jánó András: minden erőmmel azon leszek, hogy legyőzzük a Szentendrét!

00:12

A Villám mindig a maximumot nyújtja

A Fighting Flies felett aratott kettős győzelmével a Jánossomorja Rascals visszakerült „baseball térképre”, hosszú idő után először tudtak Interliga mérkőzésen teljes kerettel kiállni és saját játékukat nyújtva szórakoztató és eredményes produkcióval rukkoltak elő. A pozsonyiak ellen az egész kisalföldi csapat odatette magát, de közülük is kiemelkedett Jánó András, aki így elnyerte a hét magyar játékosa címet.

– A hétvégi sikeres szereplésetek óriási lökést adhat a továbbiakra.

– Így van, megérte annyit dolgozni és bebizonyítottuk, hogy tudunk mi jól játszani. Végre van tartása a csapatnak.

– A szlovákiai meccseken achilles-ina volt a Jánossomorjának  a rengeteg hiányzó, ha jól tudom te nem tartoztál közéjük.

– Én mindig ott vagyok! A játékosok nagy része egyéb elfoglaltság matt nem tud velünk tartani, Nagy Krisztián például Pestről jár Jánossomorjára, többen gyárban dolgoznak. Ausztriában dolgozom, de 11 éves pályafutásom alatt kétszer hiányoztam, volt olyan, amikor begipszelt karral léptem pályára. Másnak tartanak. Fanatikus vagyok, sohasem adom fel. Nem tudom elviselni, ha az ellenfél kigúnyol, csak azért mert hibázunk. Mindent beleadok ha kell, főleg a sportban.

– Belegondoltál már abba, ha teljes kerettel álltok ki akár előkelőbb pozícióba is állhatna a Rascals?

– Biztos, hogy jobban állnánk. Egy baseball csapatba két alapember kell. Egy catcher és egy jó dobó. Na pont ezek hiányoztak.  Néha én is beállok dobni, de az nem én világom. Amikor itt voltak a japánok ők is kifejezetten infieldernek tanítottak és nem dobónak.

­– Pedig a szombati nap második mérkőzésén pont ebben a pozícióban tevékenykedtél.

– Három inninget dobtam.  Úgy nehéz, hogy akkor látod először a labdát. Inning közben változtattunk, ráadásul teli bázist kellett kivédenem. Az persze más, amikor a játékrész előtt vagy kezdőként kell odaállnod, most csak 10 dobásom volt, hogy valahogy bemelegedjek.

– Az elsőn pedig 3/5-el végeztél, ütöttél egy triplát és két duplát, valamint 3 RBI került a neved mellé. Úgy tűnik nehezen bírtak veled.

– Az utóbbi két évben elég jól ment az ütés, idén viszont csak most kezdek felébredni. A Léva ellen nyújtottam még ilyen produkciót, ott 4/5-öt átlagoltam. Vagy jól védekezek, vagy jól ütök. Ebben én vagyok a hibás, a kettő együtt valahogy sohasem jön össze.

–  Ha vasárnap ismét két győzelmet szereztek a Szentendre ellen könnyen a kiesés szélére sodorhatjátok a magyar riválisotokat.

– Én minden erőmmel ezen leszek! Életem első home runját pont ellenük ütöttem. Egy sérültünk van, 13-14-en harcra készen. Éppen most edzettünk, pénteken kiegészülve a kollégistákkal védekező foglalkozás lesz. Mindent megpróbálunk, aztán vasárnap 16 inning után már többet tudok mondani…

– Mit várhatunk még ettől a Jánossomorjától?

– Minden évzáró összejövetelen elmondom, hogy ebben a csapatban benne van az első két hely az NBI-ben. Valahogy a rájátszásban mindig az Óbudát kapjuk. Állandóan. Ha Zalabai Zsoltot kivesszük még ők is verhetőek. Tavaly. amikor nem ő dobott 3-1-re legyőztük őket. Zsoba és Jorge Fernandez az igazi motorjuk. A Szentendrét sohasem tartottam jó dobócsapatnak. Nem azt mondom, vannak jó dobóik, de nem olyan meghatározóak, mint az Óbudában. Nagykanizsára most visszahozták Nagy Gábort, de ott minden Daróczi Jánosról szól. Egy éve is neki köszönhették a harmadik helyet. De idén mi is ott leszünk a végelszámolásnál, meg fog térülni a befektetett munka.

NÉVJEGY:
JÁNÓ ANDRÁS
Született: 1984. november 2., Mosonmagyaróvár
Magasság/súly: 187 cm/ 87 kg
Poszt: shortstop
Ütés/dobás: jobbkezes
Eddigi klubja: Jánossomorja Rascals (saját nevelés)
Beceneve: Villám Vili
Példaképe: Derek Jeter
Kedvenc csapata: New York Yankees
Erőssége: védekezés
Gyengéje: ütés
Legjobb magyar játékos aki ellen játszott: Zalabai Zsolt
Legkeményebb ellenfél: Óbuda Brick Factory
Ha nem baseballozna: kézilabda, jégkorong

————————————————————————–———————————————–
JÁNOSSOMORJA-SZENTENDRE  VASÁRNAP 10:30-TÓL ÉLŐBEN A BASEBALL.HU-N!
———————————————————————————————————-

Óriási izgalmak után kettőt nyert az Óbuda Brick Factory

22:08

Lupták Péter 5 pontot szerzett az Óbudának

Mozgalmas hétvégén vannak túl a magyar csapatok az Interligában, idegenben aratott kettős győzelmével az Óbuda Brick Factory tapad a tabella élén álló Slovan-Apollo kettősre, míg a Jánossomorja Rascals az utolsó szalmaszálba kapaszkodva küzd a még továbbjutó negyedik helyért. A Szentendre Sleepwalkers csak egyet tudott nyerni a mindenkire veszélyes Trnava ellen, a Nagykanizsa pedig gyakorlatilag minden esélyét elveszítette az őszi folytatásra.

A Brick Factory sztárjátékosa, Zalabai Zsolt nélkül utazott a Léva otthonába, az első mérkőzés után úgy tűnt Zsoba nélkül is simán behúzza mindkét felvonást a fővárosi csapat. A támadásban fantasztikusan teljesítő, 2009-es magyar bajnokság MVP-je Lupták Péter (4/6, 4 run, 1RBI, 2 dupla) rögtön egy könnyed base hittel indította el az óbudai hengert, ami három támadás után meg sem állt 20(!) pontig. Érdekesség, hogy a harmadikban 14 magyar ütő került fel egymás után bázisra!

Az Óbudát idegenbeli meccseken irányító Robert Morua tisztában volt azzal, hogy az eredmény (25-11) a második meccs szempontjából semmit sem jelent.

„Fiatal kis csapattal találkoztunk, még csak most szoknak össze. Az első három inning után tisztességes előnyre tettünk szert, így mi is behozhattuk fiatalabb játékosainkat. A Léva taktikája, hogy mindig a második meccsre tartogatják a jobb dobójukat…”

Nos, a kalandregénybe illő névvel megáldott Oliver Pentek alaposan meg is tréfálta az NBI címvédőjét.  Csapata második játékrészben összegyűjtött két pontos előnyét egészen a záró felvonásig megtartotta, ami pedig a hetedikben következett, az csak a legnagyobb klasszikusokon fordul elő…

(tovább…)

NBII: Szétmarcangolták a Tigrisek ellenfelüket

23:17

A vendégek napja volt a 3. forduló a másodosztályú bajnokságban, az Érd, a Debrecen és az Óbuda második számú csapata is idegen környezetben gyűjtötte be a győzelmet.

Ugyan a debreceni fiatalok szinte elvesztek a robosztusabb Hungarian Astros játékosok mellett, a pályán ebből nem lehetett semmit érzékelni. A hajdúságiak voltak talán az elsők, akiket nem zavart meg a dimbes dombos óbudai pálya, nagy iramot diktálva könnyedén szétzilálták a hazaiak védelmét és alig öt inning alatt több mint 10 pontos előnyre tettek szert. Már ekkor biztos volt, hogy nem játsszák végig a mérkőzést, így ha nincs egy siklóernyős kamikaze zuhanása a pályát övező kerítésbe, az utolsó pár játékrész eseménytelenül fejeződött volna be. De még ezt a közjátékot is igazi csapatként oldották meg a debreceniek, vezényszóra máris ott teremtek és kiszabadították a bajbajutott sporttársat.

Az újabb kiábrándító játékot követően meg is történt az első komolyabb fejmosás az Astrosnál, a 16-0-s zakó következtében az egykori NBI-es alakulat győzelem nélkül, három verséggel a tabella utolsó helyén szerénykedik.

A keleti csoport másik találkozója is pontgazdag eredményt hozott, az Óbuda Brick Facory II extra inning után 20-17-re verte a Jászberény Stinky Soxot. Az Óbudában Munkácsi Gábort hét kísérletből mindössze egyszer ejtették ki, két dupla mellett egy triplát is ütött és 4 RBI-al segítette csapatát.

A Jászberény vereségével az Érd Aeros maradt az egyedüli veretlen  a mezőnyben. A nyugati csoport egyetlen mérkőzésén Fröhlich Zoltán (4/5, 2RBI) vezetésével az Érd végig vezetve, 11-6-ra diadalmaskodott a Sopron Westwind otthonában.

Eredmények, NBII, 3. forduló

Kelet:
Hungarian Astros-Debrecen Tigers 0-16 (7 inning után)
Jászberény Stinky Sox – Óbuda Brick Factory 17-20 (10 inning után)

Állás:

  1. Debrecen Tigers 3-1
  2. Jászberény Stinky Sox 2-1
  3. Óbuda Brick Factory II 2-2
  4. Hungarian Astros 0-3

Nyugat:
Sopron Westwind – Érd Aeros 6-11

Állás:

  1. Érd Aeros 2-0
  2. Sopron Westwind 1-1
  3. Szentendre Sleepwalkers II 0-2

Szentendre Sleepwalkers-Angels Trnava-online közvetítés

11:11

SZENTENDRE SLEEPWALKERS – TJ STU ANGELS TRNAVA 6-3
2. mérkőzés
1. 0-0, 2. 0-2, 3. 0-0, 4. 4-0, 5. 0-0, 6. 0-1, 7. 2-0)

7. inning

Véget ért a nap, értékelés hamarosan…

Három sétáltatás az új szlovák dobótól, Tibor Omastától (Gyurcsek, Nikolits, Masaharu), majd a fanok legnagyobb örömére Földessy duplájával megnyugtató előnyt szerzett a Szentendre. (6-3)

6. inning

Szabó Tamás első Interliga ütéséhez készülődik

Nem megy olyan könnyen. A Trnava összeszedte magát és szépített. Megúsztuk az egyenlítést, az utóbbi időben hármason extra védekező munkát végző Erdélyi Dániel okosan a catcherhez passzolta a labdát. Az ellenfél legveszélyesebb játékosát, Chovancakot is megúszták a hazaiak, majd egy gyönyörű changeup után Petrovic kiejtésével megszületett a harmadik out.

Masaharu az új dobó, két inninges mentésre készül.

5. inning

Szabó Tamás előtt le a kalappal! A harmadik pont nélküli inningje! Ehhez most kellett azért egy 6-4-3-as dupla játék, de akkor is. Be is fejezte mára. Jelenleg övé a győzelem.

Hoppá! Földessy Miklósnak külön szurkolótábora gyűlt össze. Ütéshez állva néhány fiatal torkából zengett-zúgott a “Hajrá Miki, hajrá Miki!

4. inning

Feléledtek az Alvajárók!  Masaharu Inoue, Simonyi Dénes, Németh Balázs és Gyurcsek Péter is egy-egy kivédekezhetetlen, kemény line drivot küldött a külső pályára. 4-2

3. inning

Dobót cseréltek a hazaiak. Szabó Tamás előtt újabb nagy feladat, immár élete második felnőtt mérkőzésén most dobó poszton kell bizonyítania. Ritka kincs, bal kezes.

2. inning

Nem jól folytatódik. Peter Cuninkával egyszerűen nem tud mit kezdeni a Szentendre. Újabb extra bázis-ütésével 2-0.

Összeállítások:

Szentendre: Nikolits (LF), Masaharu (SS), Földessy (CF), Simonyi (C), Németh B. (1B), Halmos (2B), Gyurcsek (RF), Erdélyi (3B), McBrier (P)

SP: Caleb McBrier

Trnava: Mikus (2B), Chovancak (DH) , Petrovic (3B), Jankovic (C), Omasta (RF), Pavak (1B), Cuninka (CF), Pozdech (LF), Esmir (SS)

SP: Marek Cerveny

TJ STU ANGELS TRNAVA . SZENTENDRE SLEEPWALKERS 15-5
1. mérkőzés
1. 0-0, 2. 0-0, 3. 0-2, 4. 0-0, 5. 4-0, 6. 1-0, 7. 1-0, 8. 1-2, 9.8-1

(tovább…)

Szentendre-Trnava rangadó a helyszínen és online a baseball.hu-n!

20:39

Szentendre Sleepwalkers-TJ STU Angels Trnava szombat, 11 és 14 óra (BASEBALL.HU-ÉLŐ)

A negyedik forduló rangadóját Szentendrén rendezik, ahol a Sleepwalkers a szlovák Nagyszombat gárdáját fogadják. A szlovákok kispadján a Jánossomorja Rascals elleni mérkőzéseken (13-2, 11-1) mutatkozott be az Egyesült Államokból érkező Vern Hasty.  Az amerikai tréner 1997 óta dolgozik vezetőedzőként, több egyetemi és főiskolás csapat élén megfordult, legutóbb a chicagói állami egyetemet irányította. A két együttes jelenleg fej-fej mellett halad, három győzelemmel és egy vereséggel követik az Apollót és a mindössze két mérkőzést játszó Slovan Spiderst.  A szentendreiek egy hete pont a Pókok otthonában léptek volna fel, de a pálya inkább hasonlított egy medencére, mint baseball fieldre, így a találkozót elhalasztották. A 2009-ben a szlovák-magyar Interliga második helyén végző Angyaloknak a legutóbbi pár mérkőzésen nem volt sok szerencséjük a Sleepwalkers ellen,2007-ben 4-2-es, 2006-ban 10-8-as vereséget szenvedtek.

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:

Szentendre: Halmos Balázs (2B), Inoue Masaharu (SS), Simonyi Dénes (DH), Illés Imre (C),  Földessy Miklós (CF), Nikolits György (LF), Németh Balázs (1B), Erdélyi Dániel (3B), Kondás Márk (RF)

SP: Pásztor Domokos / Kovács Gergő

Trnava: Ondrej Mikus (SS), Marek Cerveny (CF), Lukas Petrovic (2B), Tibor Omasta (RF), Maros Pavlik (C), Tomas Pozdech (DH), Jakub Okasa (3B), Peter Cuninka (LF)

SP: Michal Esmir / Marek Cerveny

A 4. FORDULÓ TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEINEK BEHARANGOZÓJÁT
A TOVÁBBRA KATTINTVA OLVASHATJÁTOK EL

(tovább…)

Nagy Gábor, a pátyolgatós vezéregyéniség

07:23

Nagy Gábor (jobbra)-Lóki Attila duó remekül muzsikál

Zalabai „Mr. No Hitter” Zsolt sokat emlegetett történelmi tette után az Interliga 3. fordulójában ismét egy dobó lett a hét legjobb magyar játékosa, ezúttal a Neckermann Kanizsa Ants egyik húzóembere érdemelte ki ezt a címet.  Az Apollo Bratislava ütőit őrületbe kergető, Nagykanizsára idén visszatérő Nagy Gábor egy villáminterjú erejéig állt honlapunk rendelkezésére.

-Milyen újra visszaszokni az első osztály ritmusára?

– Az első- és másodosztály között én úgy gondolom nincsenek olyan nagy különbségek- bocs fiúk. Az Interliga többnyire látványos játékot hoz, nekem még kispadról nézni is élvezetes.

-Sopronban töltött egy szezon után hogyan kerültél vissza az Antshoz?

-A soproni csapatba folyamatosan építik be a fiatalokat, szerintem nagyon jó munkát végeznek. Külön kiemelném Völgyes Krisztiánt. A Németországba szerződött Daróczi János helyettesítésére kerestek meg Nagykanizsáról, végül némi hezitálás után elengedett akkori csapatom.

-Eddigi statisztikák alapján az Interliga legjobb dobói között találkozhatunk a neveddel (5 mérkőzés, 1.32ERA, 0.152BAA). Ez minden várakozásodat felülmúlja, vagy valami hasonlóra számítottál?

-Először is nagyon sokat számít a jó catcher – köszi Mitch! Bár nekem mindig nagyon jó fogóim voltak: Völgyes, Kőhidi, Homoródi, Lóki. Visszakanyarodva a kérdésedhez nagyon örülök eddigi szereplésemnek, de remélem lesz még jobb is. Például két strikenál hit by pitch?… (nevet)… bár én nem vagyok Gida (Daróczi János-a szerk.)

-Ki az a Mitch?

-Lóki Attila

-Igen, Lóki Attilára külön ki akartam térni. Látszik, hogy mennyire megértitek egymást a pályán.

-Én a Nagykanizsa azon időszakában érkeztem a csapatba, amikor a legendás Interliga és sokszoros magyar bajnok együttes szétszéledt és az erős mezőnyben ezek a fiatal srácok, valamint néhány idegenlégiós –köztük én- próbált helytállni. Évekig játszottunk együtt Attilával, jóban vagyunk, természetes, hogy jól megértjük egymást.

(tovább…)

Túl nagy falat volt a német óriás

21:01

Mozgalmas hétvégén van túl a Neuenburg Atomics, szombaton német kupa, vasárnap pedig az eddigi legnehezebb bajnoki mérkőzés várt Daróczi János csapatára.

A Tübingen Hawks nem tűnt legyőzhetetlen ellenfélnek, az Atomics mégsem tudott felülkerekedni másodosztályú ellenfelén, idegenben 6-3-as vereséget szenvedett és kiesett a kupából.

„Nem a legerősebben indítottunk, majd szépen lassan jöttünk vissza, de nem igazán ment az ütés a csapatnak. Nálunk a fiatal Andrea Girasole kezdett, akinek Olaszországban mindig volt DH-ja, az edző most bal külsősként játszatta, pedig arra a posztra van másik emberünk.– foglalta össze Gida a kiesés hátterét.

Vasárnap aztán a bajnoki címvédő, Európa egyik legerősebb együttese, a Heidenheim Heideköpfe tornyosult a Neuenburg előtt. Daróczi az első mérkőzésen dobó poszton kezdett, 6 inning, 7 ütés, 8 pont, 7 séta és 4 strikeout a mérlege.

„Rendesen bekezdtünk, Simon Gühringnek rögtön sikerült strikeoutot adnom. Valamiért csak akkor tudtam pörögni, amikor ő állt velem szemben. Vezettünk 2-0-ra, az igazi gond a sok ball, séta volt, ha ezek nincsenek minden esélyünk meg lett volna a győzelemre. Volt egy kisebb problémám, elaludtam a hátam, nem tudtam rendesen levegőt venni.”

Februárban Magyarországon vendégeskedő Simon Gühring nagyon jó kapcsolatban van a magyar játékossal, adódik a kérdés milyen érzés volt ellene játszani. Daróczi a strikeout mellett full count után csak sétáltatta az ellenfél csapatkapitányát.

„ Amikor ütéshez állt próbáltam megereszteni felé egy mosolyt, de nagyon koncentrált. Ekkor én is felvettem a vasálarcot és csak a jelet néztem, tudtam, hogy a legjobb ütővel állok szemben. A két mérkőzés között és a nap végén azért váltottunk pár szót.”

A második összecsapáson teljesen új arcát mutatta be Gida, ezúttal támadásban segítette frissen feljutott együttesét. Háromszor kísérletezett, két sikeres ütésből az egyik dupla lett, egyszer sétált és a két vendég pontból kettőt ő szerzett.

„Ez volt az egyetlen örömöm a napban. Amiért duplán elégedett vagyok, hogy ezt egy ex-major league-es dobó ellen (Dustin Bergman-a szerk.) sikerült elérnem. Ekkor már szinte csak én voltam bázison, a többiek vagy strikeoutal, vagy egy popupal kiestek.”

NÉMET BAJNOKSÁG, BUNDESLIGA I, DÉL

Heidenheim Heideköpfe – Neuenburg Atomics 12-2, 8-2

ÉLCSOPORT

1. Regebsburg 6-0
2. Heidenheim 4-2
3. Mainz 4-2
…7. Neuenburg 1-5

(Forrás: baseball-softball.de)

Jól szorgoskodtak a Hangyák, továbbra is keresi önmagát a Jánossomorja

16:51

Az Interliga harmadik játéknapján karnyújtásnyira volt a bravúrtól a Neckermann Kanizsa Ants. A magyar együttes két szoros, végig kiélezett mérkőzésen maradt alul a sorozat címvédője, az Apollo Bratislava ellen.

Nehezen lendültek játékba a csapatok, két játékrészig pont nélkül álltak a felek. A szlovákok egy kicsit álmosan mozogtak, késésük miatt alig húsz percük volt arra, hogy felkészüljenek, talán ez is eredményezte, hogy Darabos Gábor két 1-2-3-as inningel nyitott. A hazai oldalon teljesen más játszott közre, méghozzá az ellenfél dobója, Martin Zatko. Több nagykanizsai játékos is megjegyezte, hogy rendkívül gyorsak a dobásai, ezt a mindig egy-egy aranyköpéssel előálló Gondi Zoltán nyomdafestéket nem tűrő megerősítésével hittük el.

Ahogy az várható volt az Apollo megszerezte a vezetést, előnyüket ugyan nem engedték ki, azonban egyszer sem mondhattuk, hogy eldőlt a meccs. A Hangyáknál a legnagyobb gondot a kezdő ember bázisra helyezése jelentette, 7 inning alatt mindössze egyszer sikerült Nagy Gábornak első ütőként futójátékot indítania, rögtön pontot is szereztek belőle.

TEKINTSD MEG A MÉRKŐZÉSEN KÉSZÜLT FOTÓKAT A GALÉRIÁBAN

A második összecsapás hasonló koreográfia alapján zajlott, pedig addigra már a Pozsony is belemelegedhetett. Két buta kanizsai hiba és 2 inning után már 0-2-vel ment az Apollo. Az elsőben Alexander Vaclavik ütött egy singlet, két kiesőnél még a bázis lopás is beleférhetett volna, Mészáros Gergő és Nagy Gábor közösen összehozott hibája és egy vad dobás-strikeout utáni Lóki Attila kihagyás már nem.

Egyre csak fogytak az inningek, az Ants azonban egyszer sem adta fel, így lett izgalmas a hajrá. De az első mérkőzés alkalmával említett első ütő szindróma itt is visszaköszönt, Jaroslav Kosna és Lukas Zilavy is kínosan ügyelt arra, hogy rögtön kiejtéssel induljanak a játékrészek.  A vége két vereség lett, azonban aki ott volt a Thúry baseball pályán sokáig fogja emlegetni ezt a szombati napot, amikor a kis Nagykanizsa kétszer is csak egy nagy inningre volt a csodától.

OLVASD EL ONLINE KÖZVETÍTÉSÜNKET A TALÁLKOZÓKRÓL

A játéknap után egyik oldalon sem lehetett duzzogó játékossal találkozni, a vendég kispad környékén az eredménynek, a másik oldalon az eddigi siralmas szereplés utáni jó játéknak örülhettek.

(tovább…)

NBII: Az Astros otthonában is győzött a Jászberény

23:35

Az NBII-es bajnokság második fordulójában a Jászberény Stinky Sox a márciusi Magyar Kupa találkozó után ismét legyőzte a Hungarian Astros együttesét. A keleti csoportban ugyancsak sikeresen abszolválta a hétvégi kört a Debrecen Tigers, ők az Óbuda Brick Factory második számú csapata ellen gyűjtöttek be két győzelmet, míg nyugaton a Sopron Westwind 10 ponttal verte a Szentendre Sleewalkers II-t.

Izgalmas, de sok hibával tarkított mérkőzést játszott egymással az Astros és a Stinky Sox az óbudai baseball pályán. A jászberényiek egy-két védelmi megingást követően már az első játékrészben  4-0-s előnyre tettek szert. Az Astros fogcsikorgatva küzdött, a harmadik inningben egyenlített is, azonban a negyedikben egy hatost kaptak, így kezdhették újra a felzárkózást.

Az elfáradó Brecska Pétert (a negyedikben 3 vad dobással segítette a bázison lévő ellenfelet) Szendi János váltotta dobó poszton, aki azon nyomban meg is kezdte a strikeoutok gyártását és meccsben tartotta csapatát. A nagy hajrá előtt 10-8 volt az állás, az Astros lelkesen ment bele a nyolcadikba, azonban előbb Bririnyi Péter, majd Brecska ütött egy-egy kettes védőig eljutó magas (nagyon magas) labdát. A vége 13-9 lett a Jászberénynek, akik két forduló után veretlenül vezetik a keleti csoport  tabelláját.

A vendégek oldalán érdemes kiemelni Szabó Gábort, aki 3/5-el fejezte be a napot, két pontot hozva csapatának, valamint Petró Lászlót, aki ötször állt az ütő állásba és mindössze egyszer nem sikerült eljutnia az egyesre –egyetlen hivatalos ütés nélkül fejezte be!- végül három pontot gyűjtögetett.

A másik oldalon Farkas Ákos szintén 3/5-el zárt, 3 beütött futó és  egy szemet gyönyörködtető dupla játék a right fieldről a napi mérlege.

Eredmények, NBII, 2. forduló

KELET
Debrecen Tigers-Óbuda Brick Factory II 5-1 és 10-8
Hungarian Astros-Jászberény Stinky Sox 9-13

NYUGAT
Sopron Westwind-Szentendre Sleepwalkers II 18-8

Jótékonysági aukció – támogasd a magyar ifjúsági válogatott programot

11:02

Az alábbi tárgyak egy aukció keretében megvásárolhatók.

A liciteket hétfő (április-19) délig várjuk az info[kukac]baseball[pont]hu címre. (tovább…)

Valid XHTML 1.0 Transitional facebook logo