19:22 havi archívum

Szentendre-Jánossomorja: all in!

19:22

Elérkezett az idő, szombaton eldőlhet, ki nyeri az NBI-es bajnokság alapszakaszát. Szentendrén egymásnak feszül az eddig veretlen Szentendre Sleepwalkers és a második helyen álló Jánossomorja Rascals. (tovább…)

Folytassák lányok… és fiúk – Duna Kupa 2011

07:05

A juniorok sikeres csehországbeli vendégszereplése után beindul a felnőtt válogatottak versenyprogramja is a Duna Kupával. (tovább…)

Juniorok: Harmadik hely az ORV-n

07:01

Harmadik helyen végzett a Terry Lingenhoel vezette junior válogatott az Ostravában (Csehország) rendezett Olimpiai Reménységek Versenyén. (tovább…)

WANTED – új pólóminta

06:33

Szponzori támogatásból baseball válogatott pólókat készítünk idén is, amihez várom a design ötleteket a kreatív sporttársaktól. (tovább…)

Remélni sem lehetett jobb kezdést…

17:23

logo…az Olimpiai Reménységek Tornáján a csehországi Ostravában. Junior válogatottunk első két mérkőzését megnyerte Szlovákia (9:4) és Litvánia-II (15:2) válogatottjai ellen, így ma délután a döntőbe jutásért játszunk Csehország ellen. A tornán Magyarország mellett a szlovák, lengyel és litván (2 csapat) junior válogatott valamint a házigazda csehek serdülő korosztályú csapata vesz részt. A résztvevőket két hármas csoportba sorsolták, a magyar ifjak mindkét csoportmeccsüket megnyerték. A mai nap jön az igazi nagy falat a házigazdák személyében, szukoljunk a srácoknak!

Eredmények, statisztikák

Menetrend

Softball VB először Európában

17:03

Az Európia Softball Szövetség (ESF) csütörtöki közleménye szerint a Holland Baseball és Softball Szövetség megpályázta a 2014-ben esedékes XIV. Nöi Softball Világbajnokság rendezési jogát. (tovább…)

CEB Kupák szerte Európában

01:29

Hétfőn elkezdődtek a CEB Európa Kupa selejtezőkörei 4 helyszínen, idén sajnos magyar klubcsapat részvétele nélkül. Ám magyar érdekeltség így is adott, az Espoo Expos (FIN) színeiben vitézkedik az óbudai Jánosi András. (tovább…)

Valid XHTML 1.0 Transitional facebook logo