01:34 havi archívum

Sok kicsi sokra megy

01:34

Támogasd minimum 2500 Ft-tal a válogatott programot
és ajándékba kapsz egy Hungary Baseball feliratú pólót
+ MOBSSz logós matricát és hűtőmágnest.

Részletekért kattints a “tovább”-ra… (tovább…)

Magyar kupa győztes a Szentendre Sleepwalkers!

14:21

Halmos Balázsnak jogosan járt az edzői elismerés

Öt év után gazdát cserélt a Magyar kupa, miután a sorozat vasárnapi döntőjében a Szentendre Sleepwalkers színvonalas, régi idők rangadóját idéző mérkőzésen 13-10-re verte a sorozat rekordgyőztesét, az Óbuda Brick Factoryt.

Ahhoz képest, hogy a Brick Factory szombaton maratoni csatában gyűrte le a Hungarian Astrost, a vasárnapi döntőben a fáradtság jelei nélkül estek neki a riválisnak. A második elődöntőben 4 óra 35 perc (!!!) kellett ahhoz, hogy végeredményt hirdessenek. Az NBII-es Astros a nyolcadik inningre fordulva 18-18-ra állt az érdekes összeállításban szereplő Óbuda ellen, majd az utolsó két játékrészben 14 pontot kaptak, de igazi hősként távoztak az Izbégi katlanból. Összesen 32 sétát (!) és 10 dobócserét csodálhattak végig a kitartóbbak. Az alul maradt félnek igazi megváltás volt, hogy nem kellett pályára lépniük vasárnap, személyes beszámolók alapján egyeseknek másnap reggel még az ágyból is kész kínszenvedés volt kimászni. (tovább…)

Várkonyi Attila szedi el az első kupát a Sleepwalkerstől?

14:29

Fotó: Medveczky László

A hagyományoknak megfelelően az augusztus 20-i hétvégén dől el az idei első trófea, a Magyar kupa sorsa.  A hazai pályán szereplő Szentendre Sleepwalkers a négyes döntő esélyese, de a sorsolásnak köszönhetően már az első nap hatalmas csatákat hozhat.

Ahogy arra számítani lehetett a téli játékosmozgások alaposan átírták a honi baseball erőviszonyait és a nyár is hozott néhány változást. Jelenleg egy átmeneti időszakban vagyunk, minden csapat próbál a lehetőségeihez képest tovább erősödni, hogy megtörje valahogy a Szentendre Sleepwalkers lendületét.

(tovább…)

Valid XHTML 1.0 Transitional facebook logo