19:31 havi archívum

EBCA edzőképzés

19:31

Az EBCA edzőképzés idén Prágában lesz november 11-13 között és lehetőség van kedvezményes regisztrációra a MOBSSz-on keresztül. Emellett az Elnöksége döntése alapján további részvételi támogatás is elérhető a hazai edzőknek

program /oktatók

 Akit érdekel a lehetőség, keresse Radácsi András főtitkárt november 03. (csütörtök) 20:00-ig.

Alapkőletétel az új óbudai baseball pályán

21:00

Évek óta húzódó ügy záródott le idén ősszel, az Óbuda Brick Factory megkapta az réges-rég kiszemelt helyet, ahol felhúzhatják új pályájukat. Illetve pályáikat, mert a klub egy több pályából álló komplexumot tervez az Aranyos utca – Keled út (térkép) által határolt területre, mely a jelenlegi pálya közelében található, de tömegközlekedéssel sokkal könnyebben elérhető.

Zalabai, Korcsogh és az utánpótlás

Az ünnepélyes keretek között megtartott alapkőletétel egyben a klub évzáró eseménye is volt. Morua Roberto, klubvezető rövid múltidézés után értékelte az évet és a pályaavatás kapcsán jövőbeli tervekről beszélt. Majd Zalabai Zsolt a klub oszlopos tagja szólt a megjelentekhez, természetesen elsősorban az utánpótlás csapat tagjaihoz, akik Zsolt kezei alatt dolgoznak már több mint két éve. A beszédek után díjátadó következett, majd egy rögtönzött slowpitch softball meccset rendeztek a serdülő és felnőtt csapat tagjainak és a megjelent szülőknek közösen.

A meccs után került sor az ünnepélyes alapkőletételre, ami stílszerűen homeplate formájúra alakítottak. A frissen öntött formákba a serdülő és a felnőtt csapat tagjai kéznyomatukat hagyták, majd közös grillezés zárta a napot.

Gratulálunk az óbudai csapatnak az új pályához, mely remélhetőleg nagy fellendülést hoz a budapesti baseball életbe!

Az Érd Pirates nyerte a Serdülő Magyar Kupát

18:54

Idén öt csapat nevezett a serdülő Magyar Kupára emiatt előselejtezők után alakult ki a négyes döntő mezőnye. Az érdi klub két csapatot is indított a kupán és a szerencsés sorsolás folytán mindkét csapatuk garantáltan dobogós helyekért játszhatott, a Pirates végül az első helyért, a Giants a bronzéremért szállt harcba október 2-án. A Pirates döntőbeli ellenfele a tavasszal megalakult MAFC Újbuda Rangers lett, akik az amerikai edzőpárosnak és néhány amerikai vendégjátékosnak köszönhetően őszre már sokat fejlődtek és versenyképes alakulattá kovácsolódtak. (tovább…)

Illés vezérletével bajnok a Szentendre Sleepwalkers

11:21

Története 7. bajnoki címét „söpréssel”, 3-0 ás összesített eredménnyel nyerte a Szentedre Sleepwalkers. A három győzelemig tartó bajnoki döntő sorozat első hétvégéjén a Szentendre 2-0-ás előnyt szerzett. A 3. mérkőzésre Jánossomorján került sor, ahol első ízben rendeztek bajnoki döntőt.

Bár két amerikai idegenlégiósa hazatért, a Rascals nem gyengült, hisz ismét pályára léphetett legjobb dobójuk, Nagy Gábor, és hármas bázis védőjük, Lázs Péter. A mérkőzést az alapszakasz beli 7-0-ás Rascals győzelem visszavágójaként is lehetett tekinteni, hisz a szezonban csak ott dobott Nagy Gábor a Sleepwalkers ellen.

Az első 2 inningben ugyanazt a remek formáját mutatta Nagy, mint korábban, egyedül Illés Imre tudott ütni egy szép duplát, illetve Erdélyinek sikerült olyat ütnie középre, hogy menekülés közben kisebb térdsérülést szenvedett a jánossomorjai dobó.

A Szentendrében Kovács Gergely kezdett a dombon, köszönhetően előző heti jó teljesítményének. Egy séta és egy, az infield mögé leeső, pop fly után 1-0 ra vezetett a Rascals. (tovább…)

Valid XHTML 1.0 Transitional facebook logo