A tavalyi évben dobóedzőként dolgozó Justin Prinstein a 2012-es szezonra visszatér a magyar válogatotthoz és átveszi a szövetségi kapitányi posztot a négy év után leköszönő Ingo Gottwaldtól. Printstein szombaton érkezik Budapestre és a hosszú hétvégén máris sűrű program vár rá és játékosaira.

Április 30-án válogatóval egybekötött edzésnapra kerül sor, melyre a tavalyi kerettagok meghívót kaptak és a korábbi évekhez hasonlóan rajtuk kívül minden felnőtt játékos (1995. május 01. előtt születettek) is jelentkezhet. Az eddigi keretből több veterán játékos a visszavonulás mellett döntött így most még inkább teret nyer a fiatalabb korosztály a felnőtt válogatottnál.
Az alsó korhatár igazodik a Little League rendszerhez is, tehát minden olyan utánpótlás korú játékos, aki már nem fér bele LL Senior korosztályba továbbra is részese lehet a válogatott programnak, ugyanis a Little League és a felnőtt korosztály között áthidalásként idén U-21-es csapat versenyeztetése mellett döntött a MOBSSz elnöksége, mely jórészt a junior válogatottból “kiöregedő” játékosokra fog épülni, és akikhez csatlakozhatnak a 17-18 évesek is.
Ez a két csapat egyelőre közös edzésekkel készül majd a szezonra.

Az edzés helye: Szentendre, Izbégi Baseball Pálya
Időpont: 2012. április 30. 10:00

Program:
10:00 Érkezés, regisztráció, eligazítás
10:30 Bemelegítés és szintfelmérők
12:00 Ütőedzés
13:00 Szünet
13:30 Bemelegítés
13:45 Meccshelyzetek gyakorlása
15:15 Csapatmegbeszélés

A új jelentkezők küldjék e-mailen az info[kukac]baseball.hu címre az alábbi adatokat:
– név, szül.év.hó.nap
– klub neve, játszott pozíciók (tudás/tapasztalat szerint rangsorolva)
– ütés, dobás jobb/bal
– email, telefonszám játékos
– email, telefonszám szülő (18. év alattiak)

Jelentkezési határidő: 2012. április 28. (szombat) 12:00

A regisztrációs díj 2000 Ft, mely a helyszínen fizetendő.