Javában zajlanak a regisztrációk az idei utánpótlás válogatott programokra. A Little League korosztályban a senior és junior válogatókra 25 illetve 22 fő regisztált. Így ezekben a korcsoportokban előzetes szelektálás nem történt, minden regisztráló meghívást kapott a korosztályos edzőtáborba.

A következő regisztrációs határidők:
– LL major: május 14. 22:00
– U21: május 16. 22:00
Ahogy már a versenynaptárban is szerepelt a két korosztály válogatójának időpontja 2012. május 20. (vasárnap).

Ahogy már április végén jeleztük az U21-es csapat idén szélesebb korosztályt fog át, a CEB junior (16-18 évesek) korúak is ebben a programban szerepelhetnek, sőt Justin Prinstein szövetségi kapitány kiterjesztette a meghívást egészen 15 éves korig, azaz a legtehetségesebb LL Senior korosztályú játékosok az U21-es csapattal is együt dolgozhatnak idén. Erről a koncepcióról a napokban bővebb ismertetőt küldünk a csapatvezetőknek.

Kérem a csapatvezetőket a dátumok és a kiterjeszett korcsoportok ismeretében a játékosaik válogatott programban történő részvételét segítsék és az esetleges jövő vasárnapi meccshalasztásokról időben intézkedjenek. A VK lehetőséget ad a halasztásra válogatott programban történő részvétel esetén, de a formaságokat ez esetben is be kell tartani.