00:06 havi archívum

Nyári baseball tábor Szentendrén

00:06

U21 edzésnap

23:22
Az U21 válogatott edzése május 20-án 11:30-kor kezdődik, helyszín az érdi pálya. Az edzésre a felnőtt válogatott keret tagjai is meghívást kaptak. Felnőttek játékosoknak a részvétel 14:00-tól kötelező, az edzés elejei felméréseken nem kell résztvenni, 12:55-től opcionális a BP.

Egy százalék

01:27

Idén lehetőség van a MOBSSz utánpótlás programok támogatására, az 1% adományok immár közvetlenül a MOBSSz részére is felajánlhatók.

Ehhez az alábbi számlaszámot használjátok: 18065255-1-41

Nyilatkozat: letöltés

Előre is KÖSZÖNJÜK a támogatást!

A személyi jövedelemadó 1+1%-áról bárki rendelkezhet, aki a bevallási kötelezettségét személyi jövedelemadó-bevallás vagy egyszerűsített bevallás benyújtásával, illetve munkáltatói adómegállapítás útján teljesíti. Bár évről évre többen ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát, még mindig sokan nem választják a segítségadás e formáját, amellyel idén május 21-ig élhetünk. Ez csupán néhány percet vesz igénybe, viszont annál nagyobb segítséget jelent annak, akinek adjuk. (tovább…)

Little League és U21 válogatók

08:13

Javában zajlanak a regisztrációk az idei utánpótlás válogatott programokra. A Little League korosztályban a senior és junior válogatókra 25 illetve 22 fő regisztált. Így ezekben a korcsoportokban előzetes szelektálás nem történt, minden regisztráló meghívást kapott a korosztályos edzőtáborba.

A következő regisztrációs határidők:
– LL major: május 14. 22:00
– U21: május 16. 22:00
Ahogy már a versenynaptárban is szerepelt a két korosztály válogatójának időpontja 2012. május 20. (vasárnap).

Ahogy már április végén jeleztük az U21-es csapat idén szélesebb korosztályt fog át, a CEB junior (16-18 évesek) korúak is ebben a programban szerepelhetnek, sőt Justin Prinstein szövetségi kapitány kiterjesztette a meghívást egészen 15 éves korig, azaz a legtehetségesebb LL Senior korosztályú játékosok az U21-es csapattal is együt dolgozhatnak idén. Erről a koncepcióról a napokban bővebb ismertetőt küldünk a csapatvezetőknek.

Kérem a csapatvezetőket a dátumok és a kiterjeszett korcsoportok ismeretében a játékosaik válogatott programban történő részvételét segítsék és az esetleges jövő vasárnapi meccshalasztásokról időben intézkedjenek. A VK lehetőséget ad a halasztásra válogatott programban történő részvétel esetén, de a formaságokat ez esetben is be kell tartani.

Valid XHTML 1.0 Transitional facebook logo