Bajnoki fordulókban sem volt hiány szombaton, de ez a hétvége elsősorban a válogatott programokra lett kihegyezve.

A júliusi prágai Eb-re készülő softball válogatott felkészülési programjában a Duna Kupa kerül sorra vasárnap. Az osztrák, szlovák, magyar válogatottak részvételével évente megrendezésre kerülő tornának idén Magyarország ad otthont, a pár hete elkészült érdi softball pálya első nemzetközi eseményével vizsgázik a mai napon.

A Duna Kupa programja:
11:00-13:00 MAGYARORSZÁG-Szlovákia
14:00-16:00 Szlovákia-Ausztria
16:00-18:00 Ausztria-MAGYARORSZÁG

Reméljük minél többen fogtok a helyszínen szurkolni a lányoknak!

Az utánpótlás baseball válogatottak is idei első házon belüli megmérettetésük előtt állnak. A próbajáték alapján válogatják ki a csapatok vezetői az edzőtáborokra a bővebb keretet. Vasárnap Szentendrén Duncan Johnson (MAFC) irányítása alatt a Senior korcsoport kezdi a sort, majd hétfőn szintán Szentendrén Bánkuti Mihály (Debrecen) válogatja ki a Major korosztály legjobbjait és ezzel párhuzamosan a Junior korcsoport Terry Lingenhoel (Érd) kezei alatt kezdi a munkát az érdi pályán.

Ne feledjétek, fut egy rajongói szavazás a 2020-as olimpia kapcsán az Inside the games weboldalán, ITT voksolhattok naponta egyszer, hogy szerintetek melyik sportágat kellene felvenni a programra.