A múlt szombaton megtartott, tisztújítással egybekötött közgyűlésen szép számban képviseltette magát a tagság. Parázs viták előzték meg a szavazást, de végül megszületett a konszenzus.

Szeghalmi László megkapta a bizalmat a közgyűléstől és átvette az elnöki posztot a 4 év után leköszönő dr. Vámos Attilától. Az elnökség összetétele is jelentősen változott, a korábbi tagok közül két fő, Terry Lingenhoel, mint utánpótlás koordinátor és Szabó Sándor újraválasztott Liga elnökként került be az elnökségbe. Mellettük Makai Bence, Suzanne Cole (softball), Halmos Balázs és Illés Imre erősítik az új elnök csapatát.

A Számvizsgáló Bizottság elnökét Berecz Attilát újraválasztotta a közgyűlés, a leköszönő két bizottsági tag Kiss Szabolcs és Csornai János helyére pedig Nagy Krisztina és Bagó Nikolett lett megszavazva.

A Liga-elnök Szabó Sándor újraválasztása mellett a korábbi tagok közül Csornai Jánost, Gyimes Magdolnát és Turi Ferencet is újabb négy évre megválasztották, hozzájuk a jelöléstől visszalépő Kovács Balázs helyére Bagyinszki Tibor került.

Az új elnökség első ülésére 10.21-én, hétfőn kerül sor, a Liga is hamarosan megkezdi az előkészületeket a 2014. évi bajnokságra, amiben a klubok aktív közreműködésére is számítanak.