A három napos torna 6 csapat részvételével zajlott. A lebonyolítás rendszere szerint mindenki-mindenkivel egyszer játszott egy mérkőzést és a két legtöbb meccset nyert csapat került a döntőbe. Itt az Érd-Szentendre-Ózd egyesített csapata került szembe az Óbuda-Jánossomorja egyesített csapatával.

A remek időjárás kedvezett a csapatoknak a fináléban is. A jóval fiatalabb játékosokat felsorakoztató Óbuda-Jánossomorja csapatának kezdő dobója Morua Martin volt. A 11 éves dobójátékos megálljt parancsolt az ellenfélnek és
kapott pont nélkül, magabiztosan zárta a 3 ledobott inninget. Az érdi alakulatnál Hellinger Márk kezdett dobóként, aki 3 inning alatt 1 pontot kapott.

A minőségi dobópárbajt Fördös Dávid a Jánosomorja játékosa folytatta még a másik oldalon Matolcsi Bálint következett. Ekkor a több base-hitet ütő Óbuda Jánossomorja csapata még két pontot hozott. Az Érdiek Fördös Dávidnak sem tudtak pontot ütni, így szerzett pont nélkül 3-0-ra győzött az Óbuda-Jánossomorja.

A legjobb dobójátékosnak járó díjat Morua Martin vehette át, a legjobb ütőjátékos pedig Matolcsi Bálint lett. Gratulálunk a teljesítményükhöz A díjakat az MOBSSZ elnöke, Fazakas Szabolcs adta át.